Nyttår i år?

Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal feire nyttår i år og mimrer litt for å få inspirasjon. Nyttår 09/10 var jeg i Australia. Jeg hadde kjøpt ny gallakjole for anledningen (hvem kunne vite at sateng er supervarmt) og var klar for en strålende aften.

image

Vi tok bilder utenfor operaen i vår fineste stas. Vi var omtrent de eneste i full galla og fikk mye oppmerksomhet hele kvelden.

image

Det var stor konsert med orkester og sangere og arier. Midtveis var det pause, så vi kunne gå ut og se første runden med fyrverkeri over broa. Konserten ble avsluttet med en gigantisk foss av konfetti og så var det fest!

image

Det var isskulptur og en foss av sjokoladefondue, så mye sprudle vi orket, liveband og småmat.

image

Vi var de siste som dro og som dere kan gjette av dette siste bildet var jeg litt sliten dagen etter… Det er en av de beste investeringene jeg har gjort og var en opplevelse for livet. Neste nå er å gjøre det samme igjen, bare i Wien.

English: I really wonder what to do this New Year’s Eve, so I am throwing back to one of my most spectacular New Year’s Eves ever, at the Sydney Opera House in Australia, six years ago. It was a magical eve in gala, with a classical concert, chocolate fondue, everlasting champagne and live band. It was a grand night.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *