Milkshakes i sola – Café Løkka på Solsiden

Etter en lang natt på Huset var vi klare for en liten frokost og så milkshakes i solveggen med Anne og Amund. Jeg har vært innom Café Løkka før, men tror ikke jeg har spist der før.

DSC_0830

Café Løkka ligger rett bak huset til Fride og Tarjei, så det var ikke lange veien å gå. Bare rett over veien, inn porten til Ørens Mek og bort til elva.

DSC_0834

Midt mellom alle de gamle fabrikkbygningene ligger det et gult trehus med en restaurant i. Et sånt bra retrosted med brettspill og diner-følelse og solvegg. Alt man trenger. Og dessverre var det en lang kø også, ingenting er som solskinn for bisnissen.

DSC_0836

Amund og jeg ventet mens Anne og Erik stod i kø. Om jeg skulle komme med en anbefaling til Café Løkka hadde det vært å bli litt mer effektive med milkshakelagingen. En blender til kanskje? Eller hente inn flere folk når det er strålende sol ute. Men vaffelen og muffinsen var visstnok bra. De hadde ikke så mye småmat, men ordentlig mat har de mer av.

DSC_0840

Det ble milkshakes i solveggen til slutt (ikke til meg da, laktoseintoleranse og sånt) og de andre sa at de var veldig gode, så jeg vil anbefale dem videre til alle dere som liker sånt.

DSC_0838

Veldig godt å se Anne og Amund igjen. Og godt med første søndag i sola. Våren er på vei, selv om den kalde vinden i Trondheim gjorde at jakka måtte forbli på.

DSC_0842

English: we started our Sunday in Trondheim with milkshakes at Café Løkka at Solsiden with Anne and Amund. It is so good to see old friends, getting an update on their lives.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *