Grilling med frankrikegjengen

For to uker siden inviterte Kelly på grilling for frankrikegjengen! Vi har ikke vært på tur før, så hun tenkte det var lurt at vi hang litt sammen vi fem før vi drar.

DSC_0103

Jeg syklet til Skøyen fra Carl Berner. Det var deilig å sykle gjennom byen i solskinnet. Det er så fint å kunne sykle alle steder. Oslo er så mye mindre enn man tror.

DSC_0104

Karen hadde også syklet til Skøyen. Hun er en del av sykkelbanden sammen med Erik og jeg. Vi sykler alle steder 🙂

DSC_0106

Kelly har en sousvide og hadde lagt alt kjøttet i den i noen timer før det ble grillet. Så god ide.

DSC_0107

Så etter noen timer i sousviden og noen minutter på grillen ble det en veldig deilig middag. Bakte grønnsaker, salat med masse godt i, god rødvin. Ja, det er livet.

DSC_0111

Det var en god start for denne frankrikegjengen 🙂 Vi er ganske enige om at det viktigste på denne turen er god mat, godt drikke og sol. Tror ikke det skal bli så vanskelig.

DSC_0114

Jeg hadde en veldig godt matchende sports-BH den dagen 🙂 Comfort over fashion…

DSC_0120

Det var en varm og solfylt aften, så etter middag gikk vi ut på terrassen igjen og fant noen øl.

DSC_0121

Vel, norsk varm aften, jakkene måtte på.

DSC_0126

Tusen takk for at du inviterte oss Kelly! Det var en veldig god idé å henge sammen og glede oss til Frankrike. Nå gleder jeg meg bare enda mer til å reise, selv om det er 6 uker til…

English: Kelly invited all of us going to France to her place for a BBQ. It was sunny, the food was great and I am so looking forward to going to France.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *