Knivsvik: sol, burger og dark and stormy

Den femte dagen i Knivsvik kom vi tilbake fra Oslo etter fest og rakk litt sol, nydelig burger og dark and stormy før det var kvelden.

DSC_0382

Det hadde vært en nydelig dag og vi hadde hatt mye å gjøre med å rydde det siste fra festen, men til slutt kom vi oss ut på hytta! Vi rakk litt tid i sola og så var det på tide med middag.

DSC_0387

Anders var middagsmester og hadde bestemt at det var på tide med burger! Grillmesteren så smashing ut i solnedgangen.

DSC_0393

Til middag ble det grillspyd med grønnsaker, hjemmelaget coleslaw, søtpotet- og potetmos og selvfølgelig hjemmelaget BBQ-saus, guacamole og aioli til burgeren. Så mye godt på så lite plass.

DSC_0397

Vilde nøt middagen i solnedgangen, som seg hør og bør. Forresten, Vildes kjole var helt nydelig. Mellomblå, små hvite blomster og et veldig pent snitt. Pent.

DSC_0404

Etter middag fant Ola fram romen og det gode ingefærølet. Han fortalte at han hamstrer det fra grønnsaksjappa på hjørnet og det skjønner jeg godt, for den var veldig god. Perfekt for å lage dark and stormy hele kvelden. Vi har faktisk kjøpt den samme senere, fordi den var så god. For en dark and stormy trenger du bare rom, ingefærøl, lime og is. Perfekt.

DSC_0410

Det var deilig å komme ut fra byen og tilbake til den svale sjølufta og sommerferiefølelsen. Det blir liksom litt bedre når man spiser alle måltider ute og ser havet uansett hvor man er. Men selv om vi allerede er godt uti august er ikke sommeren over ennå og man kan fremdeles dra på stranda selv om man er hjemme.

English: the fifth day at Knivsvik we had just returned from the city and had time for some sun, burgers with everything and some dark and stormies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *