Knivsvik: volleyball, kunst, Pokémon, øl og kylling satay

Den tredje dagen i Knivsvik var været grått, men dagen ble full. Vi spilte volleyball, så på kunst, jaktet Pokémon, tok en øl i Holmsbu og hadde kylling satay til middag.

DSC_0226

Det var grått til frokost, så vi bestemte at det var på tide med volleyball. Det er så slitsomt å spille i solsteika, men det var varmt nok i gråværet også. Ola, Bror og jeg var et veldig bra lag. Vi knuste Gunnar, Una og Erik 🙂

DSC_0237

Etter volleyballen tok vi en dupp i havet og så bar det på vei for å se på kunst. Men på veien måtte vi stoppe og fange noen Pokémon.

DSC_0240

To 2CVer på tur i Holmsbu. Hvilket syn! Og så mange Pokémon vi fant.

DSC_0253

Målet vårt var kunstgalleriet på Støa. Vi startet med en nystekt vaffel hver. Sommerferie smaker godt.

DSC_0257

Det var masse fin kunst å se på. Å gå fra galleri til galleri føles veldig sommerlig. Etter å ha sett på kunsten på Støa og å ha fanget enda flere Pokémon dro de andre tilbake til hytta, mens vi kikket på enda mer kunst og så bestemte at det var tid for litt øl.

 

DSC_0284

Eriks mors familie har hengt mye i Holmsbu, så på hennes anbefaling tok vi en øl på Privaten Café. Jeg må si at Haandbryggeriets nye øl badebrygg var utrolig godt. Liker du golden ales så er denne perfekt.

DSC_0287

Vel tilbake ble det brett spill i stua…

DSC_0291

… og romsmaking på terrassen mens vi så på solnedgangen. Det gode livet, helt klart.

DSC_0306

Til middag hadde Caroline laget helstekt kylling med hjemmelaget sataysaus, potetsalat, gresk salat og en thai salat. Det var så utrolig god mat. Caroline tar den alltid helt ut. Bra dame.

English: the third day in Knivsvik was grey, so we played volleyball, found Pokémon, looked at art, had beer in Holmsbu, played boardgames, drank rum and had the most amazing chicken satay dinner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *