Fest på Nesbru for Anne-Linn

I forrige uke hadde Anne-Linn bursdag og inviterte oss på fest på Nesbru. Det er skikkelig lenge siden jeg har vært på fest på Nesbru så det var morsomt å være tilbake.

dsc_0258

Anne-Linn lagde skikkelig bra selskap og inviterte oss alle på middag. Kelly, Rucha, Morten og jeg kom litt tidlig, så vi hjalp til med siste finpuss. Anne-Linn hadde planlagt tomat- og mozzarellasalat, grønnsaker og dipp, pai og masse annet godt.

dsc_0259

Rucha tok avokadoskjæringen veldig alvorlig. Ikke så rart, det er jo avokado, grønnsakenes superstjerne.

dsc_0263

Erik, mister snill og flink, hjalp også til.

dsc_0268

Da maten var klar slo vi oss ned i stua. Selv om det ikke ser sånn ut, nyter alle på bildet maten 😉 Mmm, middag!

dsc_0273

Jeg spiste pai, lefseruller, syndige korgutter (dadler i beiken), tomat- og mozzarellasalat, asparges, salami og ost. Tenk at Anne-Linn hadde laget all den gode maten til oss. Det var veldig, veldig snilt.

dsc_0279

Etter maten åpnet Anne-Linn gaver. Vi hadde med oss to flasker med sprudle som ble åpnet til kaken 🙂 En glad bursdagsjente klar for å bli 29 år mange ganger.

dsc_0284

Kelly! Kelly er morsom å være på fest med, for hun sovner kl 23 hver gang, i hvert fall blir kjempetrøtt. Noen bare er A-mennesker på ordentlig.

dsc_0286

Ragnhild fant en katt og var veldig lykkelig. Og hadde fin neglelakk, forresten 🙂

dsc_0288

Sjærstepar i gamle dar’ i sofaen. Tenk, vi matcher bare helt naturlig. Jeg hadde for en gangs skyld olabukse og hvit skjorte på fest. Det er ikke så vanlig.

dsc_0302

Vi koste oss i sofaen og spiste kake og drakk sprudle. Ikke det dummeste man kan gjøre på fest på Nesbru.

dsc_0313

Så spilte vi spill! Kelly hadde en mimelek på telefonen og vi delte oss opp i lag og konkurrerte. Vilde, Ragnhild og jeg var på lag og vi var veldig flinke til å gjette. Vi telte ikke egentlig poeng, men det var veldig morsomt. Dessuten innså vi hvor få amerikanske B-kjendiser vi egentlig vet hvem er.

Vi tok siste buss hjem til byen, som man alltid må gjøre når man er på fest på landet og var tidlige i seng, klare for en ny dag med ny fest. Tusen takk for at vi fikk komme, Anne-Linn!

English: Anne-Linn invited us to Nesbru for her birthday. She had coocked dinner, baked cake and served wine. It was a really nice night.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *