Diamond Indian Cuisine på Majorstua

På torsdag i forrige uke var det på tide med Supper Club for mars og denne gangen prøvde vi ut Diamond Indian Cuisine på Majorstua.

Diamond Indian Cuisine er ikke overraskende en indisk restaurant. Den åpnet i sommer der Hotpot lå tidligere (RIP) og Rucha mente at den absolutt var verdt en tur.

Det er et stort ansvar som ligger på deg når du er indisk på indisk restaurant. Alle spør deg om hva de skal bestille og forventer at du vet alt 🙂

Det var god mat på Diamond Indian Cuisine, flere retter jeg ikke har hørt om før og en ganske så spennende avdeling med vegetar, men jeg ble ikke dødsimponert. Så siktet de kanskje ikke på å imponere meg i senk, det er med en god indisk restaurant der du vet hva du får.

Maten var i hvert fall nydelig, mørt lam, nydelig nan, deilige sauser og mer enn nok til alle. Det er alltid fint å spise indisk i store grupper for da kan man smake og prøve mye forskjellig rundt på bordet.

Jeg valgte sterk og det var akkurat perfekt for meg. Erik syntes sterk kikertgryte ble for sterkt, men han er ikke like barsk med sterk mat som meg 😉

Er jeg fornøyd? Ja. Drar jeg dit igjen? Tror ikke det. Det er så mange indiske restauranter nærmere hjemme, så å dra til Majorstua for indisk føles som å gå over bekken etter vann. Men bra var det, så vil du ha indisk på Majorstua så anbefaler jeg Diamond Indian Cuisine absolutt.

English: I tried a new Indian restaurant last week and it was nice, but I am not in love.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *