En ny mummikopp til samlingen

Erik ga blod i forrige uke og belønningen for å gi en halv liter blod er en mummikopp, som vi alle vet. Mange år med hardt arbeid har ført til at vi nå har 15 mummikopper.

Vår nye mummikopp er den røde med Lille My til venstre. Den er en av klassikerne av mummikoppene og det er rart at vi har brukt så lang tid på å la den bli en del av samlingen. Som dere ser at vi en ganske tydelig stilpreferanse på mummikoppene våre, aller helst ensfargede og i klare, morsomme farger.

Vi driver også med kvotering, spesielt av kvinner. Det er litt få karakterer som er damer, ikke bare “ikke menn”, så vi gjør vårt beste for å holde damene inne. Her ser dere at de dessverre kjønner koppene sine litt. Den minst feminine fargen brukt er gul og den er attpåtil til Lille My.

Men hva kan man gjøre? Vi gjør i hvert fall vårt ved å velge damene og de klare, fine fargene og så håper vi at verden blir bedre etter hvert. Det mest revolusjonerende er kanskje at jeg ikke har en favorittmummikopp. Jeg bruker alle like mye, selv om de ytterst i skapet blir forfordelt.

Sist jeg blogget om dette hadde vi 11 kopper, siden sist har vi fått to rosa til, litt mer Mummipappa og nå Lille My. Det synes jeg er en god utvikling. Så får vi se hva det blir neste gang Erik gir blod.

English: we have a new Moomin mug, the red one, and we have four more since the last time I showed you our Moomin mugs. Do you collect?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *