En hel dag med Tøyenfest

På lørdag og en uke siden var jeg frivillig på Tøyenfest og det var veldig morsomt.

Jeg hjalp folk å bytte bøker i dag, hva gjorde du? volunteered at a book swap at my library today #bokbytte #tøyenfest #tøyen #mittbibliotek

Jeg hadde flere jobber å gjøre på Tøyenfest og hadde en herlig travel dag. Tøyenfest er altså en årlig gatefest på Tøyen for hele nabolaget utenfor frivillighetshuset K1 og Tøyen skole. Det er masse boder som selger mat og har morsomme aktiviteter, det er flere scener der folk spiller musikk og det er leker for barn i skolegården.

Jeg skulle hjelpe til med tre ting på Tøyenfest. Først skulle jeg hjelpe Eivind som er frivilligkoordinator med opprigg. Vi var en gjeng på sikkert 15 stykker som hjalp til med å sette opp telt, bygge scene, bære ut bord og benker. Ola har også blitt frivillig på Tøyen, så vi hadde det veldig hyggelig med å sette opp telt i sola.

Da selve Tøyenfest begynte hadde jeg lovet meg bort til bokbyttemarkedet på Deichmann på Tøyen. Jeg er frivillig der som dere vet og fikk ansvar for å sortere og holde skjønnlitteraturbordet ryddig. Det var veldig morsomt å “gi bort” bøker og snakke om bøker i timevis.

Til slutt så hjalp jeg til hos Forandringshuset og stod på stand. Jeg delte ut brosjyrer og spilte fussball med barna. Jeg var engasjert, men streng på at alle måtte være med, både jentene og de yngste.

Da Tøyenfest var over hadde jeg løpt rundt i ni timer og hadde hatt det veldig, veldig hyggelig alle ni timene. Det er virkelig noe av det beste jeg vet, å være frivillig. Det er så godt å kjenne at jeg hører til, at jeg bidrar, at jeg gjør andre glade, at jeg er nyttig.

English: I volunteerd at the community day at Tøyen a week ago and Ihap the best time running around all day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *