Indisk på Aroma på Bekkestua

Etter konsert med Chorus Felix dro Bror og jeg til Aroma på Bekkestua for litt indisk mat av første klasse.

Aroma har vært det beste stedet å spise på Bekkestua siden de åpnet for over 10 år siden og vi kommer alltid tilbake. Dessuten er Vinny, eieren, en utrolig hyggelig fyr og jeg slår alltid av en prat når jeg er innom.

Jeg prøver alltid å bestille noe jeg ikke har smakt før når jeg spiser indisk, og denne gangen ble det en gryte med sesamfrø og asparges. I tillegg til en nydelig kremet tomatsaus og lam, som jeg nesten alltid velger. Kanskje det er derfor jeg liker indisk så godt, på grunn av de nydelige tomatiserte sausene.

Bror gikk for en klassiker. Jeg synes fremdeles det er eksotisk å få frukt som pynt og tilbehør til middagsmat, selv om de alltid har gjort det. Men det er alltid godt med melon, da.

Det er ikke så ofte Bror og jeg er ute og spiser, bare vi to, men å dra på Aroma etter konserten var en veldig god idé. Han er jo min beste bror, så det blir en bra søndag kveld når jeg er med ham.

Vi spiste deilig mat, snakket om livet, hva vi skal gjøre til høsten, framtidshåp og krysset fingre for at det kommer til å gå bra. Vi har vært litt midt i mellom begge to og nå ser det ut som det lysner, så vi er begge spente på hvordan det går til slutt.

Jeg avsluttet middagen med “indisk gulrotkake”, det er nesten som en dekonstruert gulrotkake med veldig mye gulrot. Søt og akkurat passe stor for en som meg. Det var veldig hyggelig å være innom igjen, Vinny!

English: I went to the Indian restaurant Aroma at Bekkestua last week after the concert with Chorus Felix. The food was great, as it aways is. You really should try it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *