Pizza fra Cin Cin på Postkontoret

Tirsdag i forrige uke var det på tide med Supper Club for mai og denne gangen skulle vi spise på Cin Cin. De står for pizza flere steder i byen og vi valgte Postkontoret på Tøyen.

Det var sommer og vi var klare for å spise ute, selv om Postkontoret ikke har sol. Tenk, da er det varmt, når man kan sitte i skyggen etter kl 18 og fremdeles ha det fint.

Cin Cin har et moderne og morsomt utvalg av pizza. Du får reinsdyrpizza, en med røkelaks og flere av pizzaene deres har vunnet priser. De har dessverre også to fulle sider og velge mellom, så det var vanskelig for en sulten gjeng å bestemme seg. Men som dere ser, så ble det pizza på oss alle sammen.

Jeg valgte en med alt det beste på. Fersk mozzarella, parmaskinke, pesto, sopp og artisjokker. Tenk at man kan putte så mye godt på pizza. Takk, Cin Cin, for nydelig pizza! Det er alltid hyggelig med de billigere Supper Clubene, det blir en litt annen stemning og vi spiser mer hverdagsmat på steder man kan komme tilbake til.

Jeg har ikke spist pizza på Postkontoret siden de åpnet for to år siden, men det er like hyggelig der nå som der var nå og pizzaen er minst like god. Om du ikke har vært der anbefaler jeg Postkontoret for ypperlig ølutvalg, deilig pizza, god stemning og utebord i skyggen 😉 Tøyensenteret er mer enn noen gang et godt valg om du skal ut både ukedag og helg.

English: we tried pizza from Cin Cin at Postkontoret at Tøyen last week for Supper Club and it was really good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *