Skikkelig god pizza fra Lofthus Samvirkelag

Fredag for to uker siden var det sommer og magisk i Oslo og jeg spiste utrolig god pizza fra Lofthus Samvirkelag i en park.

Det var plutselig sommer og helt nødvendig å sitte under et blomstrende tre og nyte livet.

Det var skikkelig varmt i solsteika utenfor Grisen på Torshov, så jeg måtte ta skjerfet mitt på hodet for å kjøle det ned litt. Er veldig fornøyd med hvor fint det ble. Kanskje det er det jeg skal gjøre i sommer, ikke gå med hatt, men skjerf?

Erik og Ola skulle på teater uten meg (fordi forestillingen ikke helt var for meg), men først fant vi ut at dagen trengte pizza fra Lofthus Samvirkelag i sola. Det var ikke sol utenfor Lofthus så vi satte oss i parken rundt Torshov kirke. Man trenger ikke mer enn litt gress og sol når man spiser middag i sommervarmen.

Jeg hadde ikke fått med meg at Lofthus hadde så god pizza, men det var utrolig gode. Nydelige kombinasjoner, både røde og hvite pizzaer og de var ikke så dyre heller. Jeg spiste hvit pizza med fenikkelsalami og timian og det var helt nydelig. Åh, utrolig godt.

Det er veldig italiensk å bare har tre ting på pizzaen, synes jeg, det var i hvert fall sånn vi fikk pizza da vi var i Italia for noen år siden. Pizzaen var uansett veldig god, det var fint inne selv om de ikke hadde kveldssol og jeg anbefaler deg absolutt å ta turen innom.

English: we had pizza from Lofthus Samvirkelag in the park two weeks ago and you should really try it out. They had so many great combinations, but you should especially try the white fennel salami one, it was perfection.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *