En fin ting i uke 31

Uke 31 er snart over og som en full sommerferieuke er det ikke vanskelig å finne fine ting i den. Problemet er mer å bestemme det beste som skjedde.

Uka startet med at vi rev leir på 2CV-treffet i Ericeira i varmt regn. Det gjorde at vi kom oss raskt av gårde, men også at det var sand over alt… Det er kjedeligere å kjøre bil enn å ta tog, men vi fikk sett mye fint som vi ikke hadde sett fra toget. Spesielt vakkert var det å bade på Playa de Marinha. Den er offisielt Portugals peneste strand og har nydelige steinformasjoner. Vi kom kl 17, når alle andre hadde dratt og fikk tatt et deilig kveldsbad før middag. Det er alltid ekstra bra å få en turistattraksjon helt for seg selv og at alt klaffer.

Det føles som om resten av uke 31 har blitt brukt til å sitte i bil eller i fergekø. Det er ikke helt sant, men vi kjørte 482 km på mandag og 380 km på tirsdag (pluss brukte 9 timer fra kai i Algeciras til hotellet i Tanger), så det er ikke så rart at det føles sånn. Men jeg spiste deilig mat på solkysten, badet i Portugal, Marokko og Spania på samme uke, rundet den Iberiske halvøy og fikk oppleve enda et afrikansk land.

Etter å ha vært kun i arabiske land i Afrika kjenner jeg at jeg må sør for Sahara neste gang, men det kan se ut som om Sør-Amerika står først i køen. Uke 31 har lært meg at bilferie ikke er det morsomste jeg vet, men at man får sett mye. 1000 km på en uke + ferge til Afrika er ikke dårlig, men det beste denne uka har absolutt vært deilige badestrender i alle land, sol og utsikt over havet.

English: week 31 har been filled with driving, swimming in the ocean in Portugal, Spain and Morocco and sunshine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *