En fin ting i uke 34

Plutselig var uke 34 forbi og den fikk en litt annen avslutning enn jeg hadde trodd.

Uke 34 startet hektisk på jobb fordi jeg skulle være i Oslo fra tirsdag kveld og hadde mange ting jeg måtte fikse før jeg dro. Dessuten skulle jeg kjøpe en seng fra finn mandag ettermiddag og jeg gledet meg til å endelig ha en ordentlig seng å sove i.

Det er skikkelig upraktisk å bare være én person når man skal flytte store ting, men heldigvis har jeg verdens snilleste huseier. Han hjalp meg med å få senga opp i andre etasje, noe som innebar å demontere rekkverket i trappa og så hekte av inngangsdøra…

Jeg forlot Bergen i solskinn og hadde to fine dager og kvelder i Oslo. Jeg hadde en perfekt kveld på Grønland med Erik og spiste tyrkisk mixed grill, tok en utepils i sola og spiste deilig dessert. På torsdag var jeg ute med Ina og spiste dim sum og drakk morsom øl.

Men så ble det annerledes. På torsdag ringte nemlig Louisenberg sykehus og fortalte at de hadde fått en ledig plass for neseoperasjon på fredag og lurte på om jeg ville benytte meg av muligheten? Og det ville jeg, så på fredag ble jeg operert og nå er jeg sykemeldt i en uke.

Så man kan si at uke 34 ble litt annerledes enn jeg hadde tenkt. Det beste som skjedde denne uka er den fine kvelden jeg hadde med Erik på onsdag, tett fulgt av den nye senga. Uke 35 vil for det meste bli tilbrakt i senga, og forhåpentligvis med en nese som oppfører seg ordentlig.

English: this week ended up a little bit different than I had thought. I finally got a real bed in Bergen, I had a very nice date with Erik in Grønland and then I suddenly got the nose operation I have been waiting for. So now I’m in bed for a week waiting to grow back together. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *