Skalldyraften med Ina og jentene

Ina fant kräftskivahatter i Ålesund og jeg hadde skalltyrtårn på Louise på planen for juli og plutselig ble det skalldyraften på Aften Brygge rett før jeg dro på interrail.

Vi var så heldige å få selskap! To nye venner, Ann Christin, som akkurat hadde flyttet fra Bergen…

…og Alexandra. Dette er Alexandra!

Veldig morsom dame. Jeg er fremdeles imponert over huleboerkostymet hennes fra bursdagen til Ina i fjor.

Skalldyr på hodet! Ser dere hvor glad jeg er? Det er så glad jeg blir når jeg er på skalldyraften. Jeg må gjøre det oftere. Dessuten var temahatter verdens beste påfunn for å spise middag med bra damer.

Men vi var på Louise for å spise sjømat og ha skalldyraften og det fikk vi absolutt til! Alexandra og jeg bestilte det lille sjømattårnet. Det hadde reker og krabbe og kamskjell og østers og kreps. Mmm.

Og så fikk vi blåskjell som var varme. Puh! Husker dere i fjor i Frankrike at jeg fant ut at rå blåskjell ikke er noe for meg? Tydeligvis ikke for alle andre heller… Det eneste jeg savnet var mer suppe, blåskjellsuppe er så godt.

Ina og Ann Christin gikk for det store fatet med alt på, hummer, krabbe og østers og alt.

En veldig fornøyd Ina 🙂

Hummer er det beste fashion accessory.

Kvelden var for god til å avslutte etter middag og vi hadde ikke luftet hattene våre nok, så vår skalldyraften ble utvidet til øl!

Vi gikk til The Dubliner på andre siden av Aker Brygge. Der var det god øl, stille og rolig og masse folk som lurte på om vi var et utdrikningslag. Da vi prøvde å forklare dem at hattene var anledningen for at vi gikk ut ble de bare forvirret. Det er ikke alle som forstår Ina og min sin genialitet.

Se, så genial. Jeg kommer til å savne henne veldig mye, men heldigvis har vi Instagram chat. Burde du spise skalldyr på Louise? Det var ikke fantastisk og ikke superbillig, men det var bra. Er du i humør for skalldyrplatå ville jeg absolutt dratt dit.

English: a evening of fantastic ladies, shellfish platou and hats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *