En fin ting i uke 38

Det er ikke rart at ukene går fort med ny jobb, reising og skole, men jeg blir litt overrasket hver uke allikevel. Uke 38 har inneholdt alt som er bra.

Uke 38 begynte i Oslo. Jeg var på nest siste samling på BI som handlet om moral, etikk, lederstil og annet mykt og viktig. Vi holdt vårt andre intervju for prosjektoppgaven og begynner å kjenne at vi har fått kontroll på hva den egentlig skal bli. Jeg har ikke hatt så mye tid til oppgaven i høst som jeg skulle ønske, men det kommer nok til å gå veien til slutt.

Uke 38 har også inneholdt mange venner, nesten hver dag, faktisk! På mandag var Ola på besøk og vi spiste deilig middag (hvem skulle trodd at ovnsbakt brokkoli var så godt?) og snakket om livet. På torsdag og onsdag var vi hjemme og jeg ryddet ut sommeren av leiligheten. På torsdag gikk Ida og jeg på Dr Wiesener (i Bergen) og spiste raspeballer med alle gamlisene. På fredag var Trine og Geir på middag hos meg og på lørdag var jeg på fest. Som dere skjønner så lå jeg på senga og så på Netflix hele søndag…

Men som vanlig så var det beste denne uka ikke bare venner, men venner kobinert med sol 🙂 Jeg er en enkel sjel og en soltilbeder og på lørdag så var det plutselig sommer i Bergen. Jeg våknet tidlig og satte umiddelbart på en vaskemaskin. Resten av dagen brukte jeg på å være ute i shorts og t-skjorte og lese blader mens jeg ventet på vaskemaskinen. Jeg rakk også en tur ned i byen for å se på syklister og spise is (fra Hallaisen) med Trine og Geir i solskinnet. Ingenting er så riktig som shorts og t-skjorte og iskrem siste helga i september.

Jeg skulle ønske jeg blogget mer, for jeg gjør jo så mye fint som jeg vil fortelle om, men det virker som om ett blogginnlegg i uka er det jeg klarer for tiden. Så får vi se hvordan livet blir utover høsten.

English: Week 38 started in Oslo with my course, then I have had traditional Bergen raspeballer with Ida, had friends over for dinner and gone to a big party. It was a very good week, especially because of the incredible weather on Saturday. I love it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *