En fin ting i uke 41

Uke 41 har for det meste vært jobb og mat og det er jo ikke det verste.

Jeg startet uke 41 med å spise middag på Pingvinen med Marte. Jeg hadde ikke sett henne siden min første helg i Bergen og det var veldig fint å snakke om livet, spise plukkfisk og spille TP. Det var en veldig god idé å ha middagsplaner på en mandag, da begynner uke så mye bedre.

Tirsdag var det bare meg, men på onsdag hadde vi bryllupsdag! Tenk, nå har vi vært gift i tre år. Jeg er fremdeles veldig fornøyd med at vi giftet oss i oktober, det er ikke så mange ting å feire i oktober, så det er fint å ha noe ekstra hyggelig å glede seg til. I år var første gang vi var på to steder på bryllupsdagen vår. Det er jo ikke det samme, men jeg er glad for at Skype finnes så man i hvert fall kan se hverandre og henge sammen. Bryllupsdag gjorde uansett uke 41 bedre.

Torsdag var det bare meg igjen, men så begynte helga!

Uke 41 leverte aboslutt i helga. På fredag var Vilde i Bergen igjen og vi spiste etiopisk (igjen) fordi det er så bra. Det ble også øl på Folk og røvere (igjen) før kvelden var over. På lørdag skulle jeg gjort masse flinkt, men det gikk ikke, selv om det var fint vær. Men jeg hadde middagsdate med Ida og vi testet ut Spisekroken på Nordnes, det var bra. Det ble vinbar og peisestue før lørdag var over.

På søndag ble det heldigvis med flinkis, jeg fikk vasket badet og gikk Fløyen med Ingrid. Jeg spiste en gigantisk skillingsbolle og nøt å være på tur. Jeg har ikke tenkt på det før nå, men det er mye damer i livet mitt for tiden, det er fint. Men det er mulig at de neste ukene ikke skal inneholde like mange middager ute, selv om det er veldig godt.

Jeg er ikke helt sikker på hva som var best i uke 41, men jeg tror det var at jeg to ganger i løpet av helga møtte kjente mens jeg var ute. På lørdag, på vei til Spisekroken, møtte jeg en kollega på vei til butikken og på søndag, på vei opp Fløyen, møtte jeg to andre kolleger på vei ned. Plutselig så kjenner jeg folk som jeg hilser på på gata 🙂

English: week 41 was nice, but not spectacular. But I had really nice food with nice people three times, and I went for a Sunday hike, so really it was a good week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *