Verdens beste is i Bergen – Hallaisen

Nå skal jeg fortelle dere hvordere finner verdens beste is i Bergen – Hallaisen.

Jeg vet at dette ikke er et bilde av iskrem, men av en cocktail, men nå har jeg vært på Hallaisen tre ganger og jeg er altfor opptatt av å spise verdens beste is i Bergen til å ta bilde av den.

Hallaisen lager helt fantastisk iskrem! Så god! De har alltid nye smaker, alle smakene har utrolig høy kvalitet og de balanserer godt mellom klassikere (sjokolade, jordbær, bringebær, kaffe etc.) og nybrottsarbeid (sitron med salt lakris, skillingsbolle etc).

Jeg har bodd i Bergen i syv uker og jeg har allerede vært på Hallaisen tre ganger. Det har vært magisk vær, så det er kanskje ikke så rart at jeg har spist masse is, men jeg pleier ikke å spise  mye is til vanlig, så det sier noe.

Hittil er favorittene mine vietnamesisk kaffe (som smaker som en kaffestout), den som smaker sitron med salt lakris (salt lakriiiis!!) og sjokolade. Å lage en utrolig god sjokoladeis er liksom første steget på veien til å være en god iskiosk. Jeg har ikke smakt på bringebær ennå, som jo er en av mine yndlingssmaker, men det er ikke for seint ennå.

Hallaisen serverer også gode cocktails og har åpent seint på kvelden, så det er et bra sted å henge. Og hva kan være bedre enn å få kjøpe is sent på kvelden? Det er en god idé. Gå dit!

English: the first place I have to tell you to go in Bergen is Hallaisen. They make the most perfect ice-cream, has a perfect balance of classic and strange flavors. and they do cocktails.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *