Galla er alltid like gøy

Hva er vel en Trondheimstur uten galla? Nå kan dere få bli med på våre to kvelder i Trondheim, som var så bra at de nesten ikke tok slutt.

Første kvelden var vi ikke teknisk sett i galla, for vi kom rett fra jobb, men Erik slo til med sløyfe og hvem kan vel motstå en sløyfe?

Men premierehelg var det og alle rundt oss var enten vakre i galla eller vakre i arbeidstøy. Det er morsomt hvor annerledes UKA er første helgen og siste helgen. Så forskjellig stemning. Første helgen er alt nytt og ingen er utslitt ennå og revyen hadde ikke engang fått anmeldelse. Alt var veldig spennende.

Vi hang med bra folk og prøvde å finne ut om folk likte revyen (det gjorde de) og om alt ellers var ved det samme gamle (det var det).

Vi fant Ingrid som har vært med og skrevet revyen i år og hun var veldig, veldig spent på hva anmeldelsene kom til å si. Heldigvis er alle enige med oss i at årets UKErevy er helt superduper, som ikke egentlig er så rart fordi Ingrid er veldig morsom.

Venke er blitt et skikkelig UKEdyr og kjempekul og kjente alle, og vi hadde det veldig morsomt sammen med henne hele kvelden. Det er så fint å møte masse folk nå som ikke har vært med på UKA uten henne og blir imponerte over at jeg har kjent henne hele livet. Veldig stolt av deg, Venke!

Vi drakk gammel whisky og hørte på ABBA og nøt at kvelden aldri ble kjedelig og at det aldri ble trangt og plutselig var klokka 6.30 og vi måtte hjem.

Dagen etter startet tidlig med UKErevy og tombola (gammel tradisjon visstnok), der vi vant! En fin UKEplakat som Erik ennå ikke har hengt opp…

Jeg var fin i galla. Dere vet at jeg bruker denne mye, men den er så behagelig og strekker seg etter meg, så jeg kommer aldri til å slutte å bruke den. Dessuten er den ekstremt moderne nå, i fløyel og med spagettistropper som den er, og det er veldig morsomt. Den er tross alt fire år gammel og kostet 250 kr 🙂

Vi tok en tur innom casinoet og Erik spilte mens jeg drakk cocktails. Jeg forstår ikke gleden i sannsynlighetsregning i mørke rom, må jeg innrømme.

Vi fikk med oss en Pirumkonsert på Knaus, til og med! Det var veldig fint. Det er ikke nok småkor i livet mitt og har ikke vært det på lenge. De hadde laget en musikal om en pølsebod, forresten. Eller en tøyseopera, rettere sagt.

Det ble ikke like seint kveld nummer to, men det var bare fordi vi veldig resolutt dro hjem og la oss tidlig fordi vi skulle rekke middag dagen etter. Og fordi det er kort fra søndag morgen kl 7 til mandag morgen kl 7. Men litt voksenproblemer må man ha.

Om du er i tvil må du gå i galla oftere, det gjør alt morsommere.

English: two nights of gala in Trondheim for UKA. Gala makes everything more fun, as you can see.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *