Fire frokoster fra California

Jeg var i La Jolla, California, i fem dager og alt er har bilde av er frokoster. Jeg tok skikkelig mange bilder, men de er alle av PhD kurset jeg koordinerte. Så her er fire frokoster fra California.

Den første dagen var en søndag og jeg hadde flydd Bergen – Oslo – Los Angeles og så kjørt Los Angeles – San Diego. Så hadde jeg fått en lang natts søvn, men jet lag gjorde at det ble en tidlig frokost.

Klokka var åtte, så skjerfet var på, men det ble shorts og t-skjorte-føre i løpet av dagen. Vi satt og så ut over havet, hørte på bølgene og så på alle pelikanene som fløy forbi. Pelikaner altså, snodige fugler.

Jeg spiste frokosttaco med bønner og bacon og egg og veldig god grønn saus.

Neste frokost er fra mandag morgen. Vi fant et sted med rask frokost og sol på et fortau og jeg fikk eggerøre med masse godt og litt bacon attåt.

Det var ikke det minste dumt å spise frokost ute i sola og å se på alle disse rike californierne med sitt treningstøy, kaffekopper og små hunder som gikk forbi.

Ny frokost, enda mindre klær. Jeg vet ikke om været egentlig ble varmere eller jeg bare stolte mer på at det var varmt i solveggen, men sommerkjole og utefrokost gir så absolutt sommerfølelse.

Klisjeen levde så absolutt og jeg spiste eggs Benedict uten bacon (!) og et fjell med salat.

Erik sov lenge og jeg satt på i Uber med Andreas og Johan den siste dagen og da ble det frokost fra Starbucks.

Jeg klarte å finne hardkokt egg, havrekake, ost og frukt til frokost. Det var ikke så dumt, egentlig.

Det var også en frokost som egentlig bare var en grønn smoothie, jeg var ikke i California for ingenting. Det var også den dagen jeg ble fortest sulten igjen…

Hva ville du spist til frokost? Jeg synes at mine frokoster er ganske typiske for California og må si at jeg faktisk likte den med eggerøren og baconet best. Det var veldig god eggerøre!

English: I spent almost a week in California and almost the only thing I took pictures of were my breakfasts, because I was busy working the rest of the time. But here you have them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *