I badedrakt på fest hos Ina

Ina hadde bursdag i begynnelsen av oktober og jeg besluttet at det var på tide å prøve badedrakt som festklesplagg.

Ina var som vanlig spektakulær vertinne. Ingen gjør fest som Ina, punch, fantastisk mat, nydelig stylet leilighet, perfekt spilleliste og selvfølgelig ypperlige folk.

Kanskje har jeg blitt for voksen, når maten på en fest er så viktig for meg, men hallo – se på dette. Hjemmelaget ferskost, hjemmelaget hummus, brownies med gullglitter, foccacia. Tvil ikke på at jeg gikk og spiste hele kvelden. Men å spise nok på fest er en av “Erik og Ingeborgs regler for å feste hele natta”. Uten mat i magen holder man ikke til kl 8 😉

Og så til badedrakt på fest. Jeg er fast leser av ManRepeller og i sommer har de snakket mye om å bruke sin badedrakt i byen, både for å gi seg selv sommerfølelse når man må være på jobb i sommerværet, for å bruke badedrakter mer enn bare kun når man bader og fordi det er et klesplagg som er undertøy, men som teller som “yttertøy”. Uansett, jeg tenkte at å kombinere badedrakt med lett gjennomsiktig tyllskjørt ville være morsomt og som tenkt så gjort.

Jeg gikk for St. Tropez-følelse med blå, rød og hvit-stripete badedrakt, tyllskjørt i gull, store, duskete øredobber og mine peneste flate, røde pumps. Selvfølgelig med mye våtliner og røde lepper. Jeg følte meg som pen dame på stranda hele kvelden og selv om dyp rygg og ingen ermer kanskje egentlig var litt kaldt sånn tidlig i oktober så var det veldig morsomt. Hvem trenger ikke litt mer lek i livet?

Jeg var ikke den eneste i striper heller, Alexandra og jeg hadde tenkt den samme tanken, både om striper og øredobber 🙂 Buksedrakt er en veldig bra måte å gjøre mye statement og mye pysj samtidig, om noen trenger et tips.

Eller bare velg morsomt mønster og vær matchy-matchy med kjæresten din, også bra tips 🙂

English: It was Ina’s birthday a month ago and she was the hostess with the mostess like always. And I wore a swimsiut to her party 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *