Restauranter i Oslo

Det er så mange restauranter i Oslo jeg skulle spist, at jeg har laget et google map over alle stedene jeg liker å gå eller vil gå. Det er åpent, så det er bare å bruke det, selv bruker jeg det masse.

DSC_0050

Jeg bruker det når jeg skal et uvanlig sted i byen og vil vite hvor jeg bør spise eller når jeg trenger litt inspirasjon. Jeg har laget en side her på bloggen som har kartet og som blir oppdatert hver gang jeg hører om nye steder jeg vil spise. Jeg har også en tag for alle steder jeg har spist på restaurant, restauranter i Oslo er den med flest innlegg.

Restaurantene jeg synes var aller best på pris + opplevelse + lekker mat er:

 • Cru på Majorstua. Dyrt, fænsi, lekkert.
 • Maaemo på Grønland. Dyrt, fænsi, grensesprengende.
 • Izakaya på St. Olavs plass. Perfekt mat, atmosfære og cocktails.
 • Grådi på Tøyen. Moderne, nordisk og hipstert.
 • Taste of China (dim sum) ved Rådhuset (de finnes ikke i Torggata lenger). Billig, perfekt dim sum og hyggelig.
 • Mr. India på Jernbanetorget. Moderne indisk-norsk fusion.
 • Nighthawk diner på Grünerløkka. Kvalitetsdinermat og bra øl.
 • Stadtholdergaarden i sentrum. Lekkert, elegant, pålitelig.
 • Kampen bistro på Kampen. Elegant, trivelig.
 • Lille Saigon i sentrum. Billig, nydelig mat, populært.
 • Crowbar i Torggata (for øl og snacks). Masse øl og nydelig hjemmelaget snacks.
 • Baccus bak Domkirken. Koselig fransk og comfort food.

Om du vil spise på alle de beste stedene i Oslo i løpet av én dag anbefaler jeg dette blogginnlegget.

Jeg har fordelt alle stedene i kategorier som Michelin, cocktailbarer og raskt og billig, så det er lett å navigere og mulig å finne noe for alle. Så leter du etter restauranter i Oslo er det bare å bruke kartet, så finner du det du trenger. Håper det smaker!

There are so many places in Oslo I want to go and eat, so I have made a google map over all the places I like to go or would like to go. I use it when I want to eat a nice place in an area of Oslo when I don’t have a “usual spot”.

This page on the blog is where you can find the map and it will be updated whenever I find a new place to eat. I have placed the restaurants into categories to help navigate the jungle, so it should be easy to find the kind of place you need. Happy eating and drinking!

Last update: 14.3.2017