Restauranter i Bergen

Nå som jeg har flyttet til Bergen har jeg selvfølgelig laget et kart over spise- og drikkesteder til meg selv. Men jeg tenkte det kanskje var flere som kunne være interesserte, så her er mitt kart over restauranter i Bergen.

Det er stadig i endring og det er ikke alle stedene jeg har vært, men de er alle steder jeg har tenkt til å dra. Jeg liker både dyre og billige restauranter, det er mange steder med godt utvalg av øl og det er to Etiopiske restauranter, men ingen tyrkiske.

Jeg har også laget en guide til Bergen.

The first thing I did when I moved to Bergen in August 2017 was to make a Google Map over places to eat and drink. This is my map of restaurants in Bergen. It is always changing, but might be useful for more people than me.

I have also made a guide to Bergen (in Norwegian).

Enjoy!

Last updated: 25.06.2018