Hybelfylla

Hm? Ikke hørt om hyblene? Det er de “hemmelige” klubblokalene til alle gjengene på Samfundet. Du må være gjengmedlem for å komme inn og de er untatt fra sjenkebevilgningen på Samfundet. Så det er der festen er når Samfundet stenger klokka 2… Alle som er gjengmedlemmer kan ta med seg én venn inn på fest. Jeg har mange venner som er gjengmedlemmer (og er vel det selv også snart) og har vært med som følge noen ganger. Hybelfylla slutter aldri før klokka er 4 og sist jeg var innom hyblene var jeg ikke hjemme før 06.30 (og jeg bor 4 min fra Samfundet).

Her er noen bilder fra den uforglemmelige kvelden 😉 (det var forresten Samfundsmøte (politikkpratemøte) tidligere på kvelden, der Arne Treholt var innleder. Veldig spennende! Dessuten ble Maria Amelie utnevnt til æresmedlem av Samfundet. Hun er nå i klubb med Kronprins Håkon og Are Kalvø)

Maria Amelie vil bli overlevert prisen med en gang hun kommer tilbake til Trondheim. Hun hadde skrevet noen ord til takk som en venninne leste opp for oss. Ved en tilfeldighet var jeg både på Samfundsmøtet da en støtteresulosjon for Maria Amelie og alle andre papirløse flyktninger ble vedtatt og også nå da hun ble æresmedlem.

Treholt ble ikke bare skygget av norsk etterretningspoliti, men både FBI og CIA var også inne i bildet. Til at ingenting han har gjort (som de har klart å bevise) har hatt en strafferamme på mer enn 3år, så har de brukt mye penger på ham. I 1,5 år hadde de 8 politimenn som gikk på skift døgner rundt til å overvåke ham. Tenk så mange sykehjemsplasser man kunne fått for det…

Studentersamfundet ble 100 år i fjor. Jeg vet ikke om de har byttet inventaret i Storsalen så ofte. Men dette er da merket etter utallige ølglass, ført med høyre hånd på bordkanten… Det er tydelig at de alle fleste drikker øl med høyre hånd og at de aller fleste subber når de setter fra seg/ plukker opp ølglasset sitt.

Det var overraskende få radikale folk på Samfundsmøtet og spørsmålsrunden var veldig bra.

Vi satt på Edgar og diskuterte etterpå. Det er hyggelig å møte venner på Samfundet.

Dypt konsentrert om samtalen. Og nei, det var ikke så kaldt som det så ut. Håvard har bare vært i Sør-Amerika i det siste…

Inne på hyblene fant jeg Candiss. Showkoret fra TKS (kvinnekoret). Jeg fant en gammel sangvenninne som var nyopptatt, veldig hyggelig 🙂

Og så fant jeg en gammel speiderkompis. Vi ble kjent etter at jeg fikk lov til å dele telt med ham og kompisen hans i en uke. Teltet mitt sto nemlig ikke så sentralt på leirplassen… Nei, jeg har ikke vanskelig for å bli kjent med nye folk 😉

Det er mange rare folk på hyblene 😉

Og mye fint å drikke

Og hyggelige folk med drinker som matcher skjortene sine…

Jeg fikk lov til å hjelpe til bak disken. Jeg tror jeg imponerte dem med min lærevillighet og serviceinnstilling 🙂

Har faktisk (!) ikke noe antrekksbilde fra kvelden. Men jeg hadde akkurat kjøpt en stor, lang og rosa genser på gutteavdelingen på Carlings, hadde den og miniskjørt på. Low key 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *