Saras episke Disneyfest

Lørdag for en uke siden hadde Sara invitert på Disneyfest fordi hun ble 30 år og hva er vel en bedre da enn en Disneyfest?

Saras fest var i Tønsberg, så vi overnattet hos våre magiske nye venner Frank og Valdemar som har et nydelig hus i Horten. Tenk, vi kunne hatt et stort hus med hage i Horten i stedet for 75 kvm på Carl Berner…

Men dette handler om fest! Her ser dere Hortenavdelingen klare for Disneyfest! En Simba, en Peter Pan, gutten fra Up! og Elsa/Ariel. Og Dolly i bakgrunnen, for hun er den perfekte bakgrunnen.

🙂 dere skjønner hvorfor Sara og jeg er venner 🙂 Hun var Pegasus, forresten, er hun ikke fin?

Her er Ida. Vi har kjent hverandre lenge men møttes sjelden og hun hadde det mest perfekte kostymet. Hun har til og med en badmintonball i utringningen, er den ikke bra?! Dessuten bor hun i Bergen, så nå har jeg en venn til 🙂

Sara hadde pyntet lokalet kjempefint! Hun hadde pyntet alle bordene som forskjellige Disneyfilmer og hadde hengt opp etterlyst-plakater for Disneyskurkene. Hun er så bra.

Albatrossen fra Bernard og Bianca var også på festen! Han hadde Bernard i en makrellboks på ryggen, akkurat som på filmen 🙂 Han hadde til og med laget flyinstruksjonene i miniversjon. Og kjæresten hans var Bianca i fullversjon 🙂

Det var så mange bra kostymer! Tre Mad Hatter og en veldig bra Pinoccio. Nesen hans var utrolig bra!

Hele familien til Sara var også på Disneyfest og foreldrene hennes hadde kledd seg ut som Minni og Mikke. Er de ikke fine? De hadde malt skoene sine gule også, det var skikkelig effektfullt.

Peter Pan fant Tingeling på festen 🙂

Disse to damene beviser bare at alt du trenger er en fabulous hatt.

Dette bildet gjør meg bare så glad. Så mange bra folk. Disneyfest var en veldig god idé Sara.

Sommernetter og tysk vingummi ut av Ole Brums krukke, livet er vakkert.

Sara har så mange morsomme venner, så det ble en sen og morsom kveld. Jeg tror ikke jeg kan toppe en sånn her bursdag, jeg hadde det veldig morsomt.

English: Sara had the best Disney party last Saturday. Really, the best one.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *