Trening og styrketrening

Jeg er opptatt av å være sterk og frisk og liker å være aktivitet. Men dørstokkmila er en stor utfordring, så jeg fører treningsdagbok for å motivere meg selv, for all trening og styrketrening.

DSC_0045

I 2015 hadde jeg nyttårsforsett om å trene to ganger i uka. Så lenge jeg beveget meg mer enn 20 min var det trening. Da året var over lagde jeg en oppsummering for å finne ut hvordan det hadde gått. Jeg telte både antall økter per måned og så på hvilke typer trening jeg hadde gjort. Det gikk så bra at jeg i 2016 bestemte meg for å ha det samme nyttårsforsettet, men å justere det til å prøve å trene styrke to ganger i uka. Jeg meldte meg inn i Bare Trening og så var jeg klar.

image (1)

Nå skriver jeg oppsummeringer hver måned over treningen for den måneden og sammenlikner med den samme måneden for et år siden. Det er morsomt å se at jeg er flinkere i år enn jeg var i fjor og konkurransen med meg selv er veldig motiverende.

image

Oppsummering 2016: januar, februar, mars, april, mai, juni, juli, august, september, oktober, november, desember.

Etter seks måneder med styrketrening lagde jeg også en oppsummering av progresjonen min hittil. Jeg merket etter hvert at jeg ble veldig motivert av å ha god progresjon og det gjorde at jeg kom meg ut. Nå som 2016 er over har jeg laget en oppsummering både over treningen i 2016 og styrketreningen i 2016.

Jeg har en kategori på bloggen som heter work out, der finner du alle innleggene om trening, tur og jeg som er aktiv. Der har jeg også skrevet om yoga på YouTube, jeg har tenkt om trening og vekt og andre liknende treningsrelaterte emner.

I tillegg har jeg en tag som heter kjentmannsmerket der du finner alle innleggene om postene vi har tatt for å få Kjentmannsmerket for 2015/2016.

DSC_5719