Nyttårsforsett2016oppdatering 4 -trening i april

Jeg rakk ikke å skrive blogginnlegget for apriltreningen før jeg dro til Irland, så her kommer det litt forsinket. Først en oppsummering av april i fjor! I april 2015 var jeg flink til å trene. Jeg trente 12 ganger og veldig variert. Det er tydelig en typisk vårmåned med både ski, løping, klatring og styrke. Trening både inne og ute, sommertrening og vintertrening rett etterhverandre. Dessuten var det ikke noe gåing, som jeg er veldig fornøyd med. Mye bra trening, der altså, men vanskelig å gjøre enda bedre i år.

image (1)

Treningen har gått bra i april i år også. På tross av at jeg har vært bortreist 3 av 5 helger har jeg klart å trene 11 ganger. Det er jeg veldig fornøyd med. Jeg var jo litt usikker på om jeg kom til å klare å gjøre det bra i april og det synes jeg at jeg har gjort.

Ettersom påsken var i mars ble det ikke noe ski i april og nå som jeg prøver å få mest mulig styrketrening har det blitt lite av det andre også. Men jeg tok ut sykkelen (den i Oslo altså) i april, så jeg har vært flink og syklet både til Vestgrensa og til Bjølsen. Kjennes som ordentlig vår når man sykler rundt i byen.

Men jeg er veldig fornøyd med 8 styrkeøkter! Har hatt bra progresjon i april og både knebøy og markløft er godt over 80 kg nå. Går såpass bra at jeg nesten gleder meg litt til å trene styrke nå for tiden. Kom meg to ganger på styrkerommet i Cork til og med.

image (2)

English: April was a very good month. I managed to excersise 11 times, 8 of them were in the gym lifting weights, so I am very pleased. I almost managed to do as well as I did last year.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *