Battered haddock, speidermøte, Bomb Squad, baby

Helga før jeg dro til Cork hadde vi noen planer, men ikke så mange. Det var godt å ikke ha en så full helg, når nesten alle de andre helgene i april var planlagt til randen. Fredag ble en rolig kveld med trening, hjemmelaget battered haddock og kryssord. Vi har skikkelig dilla på kryssord etter at vi kjøpte det kryssordbladet på vei tilbake fra Trondheim.

Lørdag hadde jeg en avtale med prosjektgruppa for Europakonferansen på Vestgrensa speiderhus. Syklet, det var kaldt, men deilig. Bra planleggingsmøte. Konferanse utenfor Tønsberg. Syklet hjem, handlet på veien. Lenge siden jeg har faktisk handlet noe mer enn tre ting.

På kvelden lagde vi verdens beste rosenkål-, beiken og ost-salat  til middag og spiste sammen med Kristian og Silje. De hadde kjøpt take out, så vi spiste sammen hjemme hos oss. Etter at vi hadde spist spilte vi Bomb Squad til midt på natta. Etter at de hadde gått ble vi sittende å løse enda mer kryssord før vi endelig fikk lagt oss.

Søndag sov vi lenge, Erik bakte rundstykker og knekkebrød til lønsj, jeg fikset korting. Klokka tre kom Fredrikk, Karianne og Iver på besøk. De har ikke vært på bortebesøk så mye ennå, så vi fikk besøk for at de skulle få trent litt. Vi spiste en nydelig lønsj, nystekte rundstykker, roastbeef, selvpresset appelsinjus. Det var en deilig lønsj. Og så ble det babykos før de dro. Resten av dagen øvde jeg på Soleils og fikset på korbunaden min.

English: The weekend before I went to Cork we had just a few plans. We made our own battered cod, Saturday I was planning scout conference, in the evening we had dinner with Silje and Kristian and played the boardgame Bomb squad. Sunday we slept in, Erik made rolls, we had Fredrik, Karianne and Iver over for lunch and ended the weekend quietly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *