Nyttårsforsett2016oppdatering 5 -trening i mai

En ny måned har gått og en ny oppsummering av månedens trening! Først ser vi på hvordan jeg trente i fjor.

image (3)

I mai i fjor hadde jeg 14 treningsøkter, det var den nest beste måneden min i hele året. Jeg hadde helt tydelig en veldig variert måned med både løping, klatring, styrke, tur og sykling.

Tenk at jeg trente 14 ganger og rakk å trene på så mange ulike måter. Kanskje ikke så konsekvent, men veldig variert. Så mange fine måter å trene på. Kanskje ekstra morsomt å se på sammenliknet med mai i år, som ikke har vært det minste variert. Men veldig konsekvent.

image (7)

I år ble det vanskeligere å trene jevnlig enn jeg hadde trodd. Det var egentlig alle fridagene og selskapene som var planlagt som gjorde det vanskelig. Til slutt ble det 10 treningsøkter, et antall som helt klart er over middels sammenliknet med i fjor.

De to sykkelturene var ordentlige sykkelturer, den ene på Veierland og den andre i Nordmarka. Resten har bare vært masse styrketrening. Det har jo vært et mål å få mindre gåing og annen “trening” og mer faktisk styrketrening. Jeg er fornøyd med progresjonen min også, jeg løfter på 90 kg (5*3) i knebøy. Det første målet mitt var jo min egen kroppsvekt, nå sikter jeg mot 100 kg 🙂

English: my monthly training update. I have trained 10 times and almost only lifted weights.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *