Bursdag og drinker på terrassen

På lørdag var det, tradisjonen tro, drinker på terrassen til Silje og Kristian. Silje har bursdag på et perfekt tidspunkt for å sitte ute på terrassen og nyte drinker.

DSC_0407

Karen hadde vært hos oss og spist middag så vi kunne planlegge ferietur til Frankrike i sommer (Frankrike!). Så tok vi banen til den nye leiligheten til Silje og Kristian. Jeg hadde min lange, blomstrete kjøole fra H&M, rutete-mønstrete genser (også fra H&M) og mitt fine, ekstremt grønne skjerf. Det er jo mai, tross alt.

DSC_0413

Vi hadde alle med fine gaver til Silje.

DSC_0416

Den nye balkongen er nydelig. Så deilig utsikt over et stort grøntområde, skog, åser, solnedgang som varer en evighet.

DSC_0417

Det var ekstra deilig å sitte ute og se på utsikten, nå som vi ikke har hatt egen utsikt på mange måneder. Tror jeg ikke har skjønt hvor glad jeg er i utsikten vår før den forsvant og alt ble lysegrått.

DSC_0421

Vi spiste kake, drakk drinker, pratet om livet, nøt den nye leiligheten og koste oss.

DSC_0422

Ingenting er som å ha en vertinne som ikke bryter tradisjonen bare fordi hun er gravid 🙂 Sånn vet man at man har kvalitetsvenner. Det er så hyggelig når vennene dine gjør livene sine enda bedre, spesielt når det innebærer store terrasser, store nye vitrineskap med alt man trenger til en lang kveld i solnedgangen.

DSC_0430

Det ble en lang kveld på terrassen, til slutt med masse tepper, boblejakker, men fremdeles en sumarnatt som vi ikke sov bort.

DSC_0448

Det siste vi gjorde var å plukke noen av våre egne syriner, så vi kunne våkne med duften av syrin på kjøkkenet. Det var en veldig god idé.

English: last weekend Silje invited us for drinks on her terrace, as usual. Such a beautiful new place they have.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *