Sommerferieplaner! Mmm, Frankrike

Vet dere hva? Vi skal til Frankrike på sommerferie!

Ville-architecturale-de-la-Grande-Motte

Vår gode venn Karen har foreldre med leilighet i Sør-Frankrike, nærmere bestemt i La Grande-Motte. Det er så utrolig populært å være på ferie der at det aldri er billige flybilletter dit. Men i år klaffet det! Ah, jeg gleder meg masse. Én uke med sol, strand, nydelig mat, rosévin og gode venner.

la-grande-motte-hotel-la-plage-galerie13

Vi skal fly til Nice, leie bil, utforske litt, men for det meste bare nyte sol, mat og late dager. Vi pleier jo å ha veldig aktive ferier, men jeg tror dette skal bli bra. Det kommer til å bli en travel sommer med å bli ferdig med det som strengt tatt er resten av doktorgraden min. Huff. Men, Frankrike!

Vi har bestemt at vi skal ta en tur til Monaco, både for å utforske og for å ha vært i enda et nytt land i år. Så skal vi kjøre langs kysten, se på de rike, rare menneskene, det vakre landskapet og spise is. Karen skal være vår lokale guide, prate fransk for oss og fortelle oss hvilken vin vi skal drikke og hjelpe oss med syklene. Ellers tar vi med oss Kelly og Morten, så det blir full bil!

English: we are going to France! Karen is taking us to her partment in the South of France in August and I am so looking forward to it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *