Grilling, liljekonvall og terrasseheng

For en uke siden hadde vi et nydelig døgn på Killingholmen for å feire Ruben. Han hadde invitert masse folk til grilling og terrasseheng på hytta og det var det vi gjorde. Hang på terrassen.

DSC_0250

Vi fant fram Dolly, tok med oss Morten og Karen og kjørte til Sætre. Siden det er så kort over vannet ble vi rodd over av Nina. Men det var ikke mer enn 10 cm opp til ripa på den bittelille robåten, så vi var mer urolige i båten enn det ser ut som 😉

DSC_0259

Da vi kom fram satte vi oss umiddelbart på terrassen og begynte å henge. Eller spiste lønsj, som det var da. Et tydelig mørkeblått hjørne på bordet.

DSC_0261

De hadde pyntet kjempefint under teltet (var meldt masse regn på kvelden) og det var utrolig hyggelig ute. Terrasseheng er aller best når man også har pynt, markblomster og utsikt.

DSC_0284

Etter lønsj var det fremdeles veldig deilig vær, så vi satte oss på trappa og bare nøt.

DSC_0290

Trapper er egentlig det aller beste stedet for terrasseheng, man kan sitte tett, men avslappet, alle har utsikt og like mye sol. Mmm

DSC_0295

Det var tid for postløype og etter postløypa var det tid for fest!

DSC_0301

Det hadde blitt kaldere og mer vind, så teltveggene kom opp og ullgenserne kom fram. Ser det ut som Lars er konsentrert? Det er fordi han løser kryssord 😉 Vi tok med oss et kryssordblad på tur og fant ut at det er mange som har en kryssordløser i magen, Lars er en av dem.

DSC_0313

Etter hvert var det tid for grilling. Åse har en ypperlig utepeis/ grill på terrassen, så det ble helgrillet ørret, kyllingfileter, lam, pølser, grønnsaker og mais. Masse, masse mais.

DSC_0318

Man fryser ikke når man står foran en kjempegrill, så lua og jakka kom snart av. Er veldig stolt av min grå+rosa+lilla habitt. Blir så kjedelig med mørkeblått i lengden…

DSC_0327

Det regnet ikke så mye som vi hadde fryktet, men nok til at det ble behov for rødtetting av teltene underveis i terrasseheng og middag. Men ingen ble våte og alle ble mette.

DSC_0347

Ruben fikk kake, blåste ut lys, pakket ut gaver og koste seg.

DSC_0351

Folk trakk rundt bålet og varmet seg i den norske våren.

DSC_0365

Det var livlig i teltet hele kvelden og jeg koste meg masse. Ruben har så mange morsomme og interessante venner, jeg håper det ikke er lenge til jeg ser alle sammen igjen.

DSC_0369

Takk for en ypperlig fest og gratulerer med dagen, Ruben!

English: Ruben’s birthday last week was a lot of fun and hanging out outside under a tent and in front of the fire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *