Postløype på Killingholmen

Forrige helg hadde Ruben invitert alle vennene sine til Åses hytte på Killingholmen for å feire at han ble 30 år. Det skulle bli en lang dag med øl, grill og morro, og Ruben (med hjelpere) hadde gjort en kjempejobb. Først ut var postløype 🙂 Nesten alt blir bedre når man legger det opp som et troppsmøte (speiderref.), også 30årslag.

DSC_0264

Vi ble delt opp i lag. Dette er laget mitt, Nummer 3! Karen, Anders og Axel (Aksel?). Vi reiste passende med alkohol i hånd. Ruben hadde satt ut med poster rundt omkring på øya. Øya er ikke spesielt stor, så vi rakk rundt hele, inkludert å svare på spørsmålene på en time.

DSC_0266

Vi møtte de andre lagene som også var ute på tur. Var ikke mange stiene, så de var vanskelige å unngå 😉

DSC_0268

Killingholmen ligger bare et steinkast fra fastlandet, men et steinkast er lenger enn de fleste kan gå på vannet, så det er selvfølgelig en offisiell brygge med bu. Vi fant posten i hvert fall.

DSC_0269

Neste post var ute på en holme. Ingenting er som å ha en etappe med roing i en postløype. Da får man utfordret seg og det er godt for team buildingen. Vi sendte halve laget ut på holmen og de klarte seg veldig bra.

DSC_0273

Vi nøt sola på brygga og sendte oppmuntrende rop ut til roerne våre.

DSC_0280

Det blåste en del, så det var litt vanskelige å få det til elegant, men til slutt kom de tilbake og vi kunne svare på spørsmålene.

DSC_0281

Staute roere i solskinn 🙂

DSC_0282

Det var morsomt med postløype og en god måte å få sett seg om på øya. Jeg gleder meg til å komme tilbake i sommer, det er så bra å ha venner som lar deg bli med på hytta. Bilder fra resten av festen kommer snart!

English: last weekend we were invited to Killingholmen to celebrate Ruben’s 30th and the first task was a tour of the island with a quiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *