Fjellturer og styrketrening i oktober

Treningen min i oktober kan oppsummeres med to ord, fjellturer og styrketrening.

image-17

Men først tar vi en kikk på oktober i fjor. Oktober i fjor var en god måned, jeg trente 11 ganger og fire av dem var styrketrening. Selv om det egentlig bare var én økt som var ordentlig styrke. Resten var turer i skog og fjell og yoga, da. Så selv om det ikke ble så mange “vanlige” treningsøkter, så fikk jeg trent mange ganger.

image-19

Denne oktoberen har slått alle rekorder. Jeg har trent 19 ganger, en ny rekord, og det er fordi det både har blitt fjellturer og styrketrening. Jeg har også syklet over alt i oktober, selv om det har blitt mørkere og mer regn. All trening på over en halvtime teller, så da blir det mange økter.

Etter at september ikke hadde så mange treningsøkter er jeg veldig fornøyd med at jeg klarte å komme meg tilbake på det gode sporet i oktober. Jeg har nå skrevet ut treningsboka mi, så nå kommer det en ny oppsummering av styrketreningen. Det har ikke vært et like godt halvår for styrketrening som forrige halvår, men det viser i hvert fall at jeg også er dødelig…

English: it’s time for another exercise summary! And I have been really good this October.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *