Alt jeg brukte penger på en hel uke 

Jeg tenkte at jeg skulle prøve å skrive ned alt jeg brukte penger på en hel uke for å se litt nærmere på forbruket mitt. Jeg valgte uka helt tilfeldig, men det viste seg å være en veldig økonomisk forsiktig uke.

img_5902

Mandag 

Mandag ble en sen morgen, jeg spiste alle måltider hjemme og kjøpte ingenting. Men glemte treningskortet mitt hjemme og det var veldig seint, så jeg kjøpte drop in time for 100 kr, så jeg fikk trent før jeg måtte legge meg.

Tirsdag 

Jobbet hjemme og spiste alle måltider her. Erik handlet mat fra felleskontoen, 100 kr, så jeg brukte teknisk sett penger. Ellers spiste jeg mat og øl fra kjøleskapet.

Onsdag 

Jeg brukte mesteparten av onsdag på å levere Dolly hos mormor. Jeg fikk lønsj og tok banen hjem. Jeg brukte 30 kr på banebilletten, og kjøpte flere reisepenger for 400 kr. På kvelden spiste jeg middag og trente.

Torsdag 

Jeg var flink og jobbet med prosjektleder-CV hele dagen. På kvelden var vi på samling for frivillige på Victoria. Vi fikk gratis pizza og en øl hver. Vi ble på konserten og delte en øl for 71 kr med frivilligrabatt.

Fredag 

Jeg jobbet med oppgaven og trente. Så var det på tide med Supper club for oktober, 89 kr for pizza og 65 kr for en øl jeg delte med Erik, det ble 121,5 kr for middag. Så jobbet vi frivillig på Victoria og tok en øl hjemme etterpå.

Lørdag 

Vi tok toget til Hamar, det var gratis fordi Erik har ansattkort. Vi hadde rakfisklag med familien, akevitten var inkludert og det ble vafler til kvelds. Det var veldig hyggelig og helt gratis.

Søndag 

Vi spiste lønsj på Hamar som mamma betalte før vi tok toget hjem fra Hamar. Toget var fremdeles gratis. Vi kom hjem til enda en familiemiddag, denne gangen på Blindern. Vi fikk årets første juleøl og tre forskjellige bursdagskaker.

Så alt jeg brukte penger på i forrige uke ble totalt 792,5 kr, inkludert mat og kollektivtransport.

English: I wrote down everything I spent money on last week and it wasn’t too bad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *