Sykling og styrke i august

Enda en sommermåned har gått og det har blitt enda mer sykling og styrke og masse, masse ferie.

Men først ser vi på august i fjor. Ikke en dårlig måned synes jeg.

image (13)

August i fjor var en svært variert måned. Spesielt med tanke på at jeg bare trente ni ganger. Ni er jo mer enn målet jeg hadde satt for meg selv, men august var allikevel av den dårlige halvparten med måneder i fjor. Huff, jeg lurer på om jeg har vært så flink til å trene i sommer at jeg ikke er like fornøyd med “alt over åtte” som jeg var i begynnelsen. Men uansett. Det ble ikke så mye sykling og styrke i fjor som sykling, gåing og yoga. I fjor begynte jeg jo med hjemmeyoga omtrent på denne tiden og det var en veldig god måte å få trent når jeg egentlig var møkk lei.

image (14)

August i år har vært litt annerledes enn i fjor. For det første har jeg hatt to uker ferie, så treningen jeg har fått til har vært både for hverdag og fritid. Er det flere som synes det er vanskelig å få til å trene når det er ferie? Man sover og spiser på rare tidspunkter, man har så mange planer at man glemmer å klemme inn trening. Derfor er jeg ekstra stolt over at jeg har trent 15 ganger i august. Jeg har gått fra hytte til hytte på fjellet, syklet over alt i byen, både syklet og gått i Frankrike og til og med fått til fire styrkeøkter.

Det skal bli mer styrke i september, men jeg er veldig fornøyd med hva jeg fikk til i august.

English: August was just another really good month for working out. I have walked in the mountains, lifted weights and cycled everywhere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *