Den siste morgenen i La Grande Motte

Jeg har akkurat kommet tilbake fra Frankrike og mens jeg går gjennom alle bildene fra turen vil jeg vise den siste morgenen jeg hadde der.

DSC_0929

Jeg våknet tidlig og bestemte meg for at den perfekte avslutningen på Frankriketuren var å ha den siste morgenen på stranda. Så jeg fant min løse, stripete kjole, kapteinshatten og syklet ut på stranda.

DSC_0930

Klokka var bare litt over ni, så det var nesten tomt på stranda. Egentlig er hele sørkysten av Frankrike en kjempelang strand og den ene byen går bare over i den andre. Der borte ser dere tripp-trapp byggene i La Grande Motte. Hele byen er helt gjennomført 60-talls, veldig kult.

DSC_0931

Vi var ikke så mange i vannet, for å si det sånn. Men selv tidlig på morgenen var det nesten lunkent i vannet og så deilig at jeg kunne vært uti i timevis. Det var litt deilig at det ikke var så varmt ennå også, rart hvor glad man blir i “svalt” når det er brennhett hele tiden.

DSC_0932

En sykkelveske med kjole, hatt og flopflopper. Alt man trenger på stranda. Livet blir nesten ikke enklere enn det.

DSC_0934

Ha det stranda! Så kaldt som det er i Oslo nå var det nok sesongens siste bad. Men det er et supertriks synes jeg, for å holde på sommerfølelsen lenge. Å bade den siste morgenen før man drar hjem. Så kan man si “jeg badet i går!” selv om man er hjemme og det er grått og kaldt igjen.

Men nå skal jeg ikke være for pessimistisk, det er bare nesten september og det kan fremdeles bli verdens vakreste høst.

English: I am home from France and while sorting through pictures I give you my last morning on the beach. A perfect way to end the holiday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *