Perfekt antrekk i Frankrike 

Jeg har fremdeles noen dager igjen i La Grande Motte, men tenkte å vise dere et perfekt antrekk i Frankrike.

Det er nesten 30°C her hver dag, fra tidlig om morgenen til sent på kvelden,så alt som er svalt og lite samtidig er perfekt. Sandaler er livsnødvendig og jeg nyter å kunne velge mellom fem par mens jeg er her. Disse grønne er 13 år gamle tror jeg, men funker ypperlig. Silkeshortsen fra Juicy Couture i 2011 er også perfekt i dette været, strikk i livet, stor og luftig og elegant å se på. Den hvite blusen jeg hadde på i Emil og Katjas bryllup er også lagd for den franske rivieraen, hvit, løs og elegant. Den bredbremmede hatten nærmer seg å være 15 år, men er fremdeles like fin. Ellers ser dere vannflaske, bok, solbriller og nøkler.

Nå har vi vært her en uke, det har ennå ikke vært en sky på himmelen (annet enn dem vi så oppå fjellene da vi var i Monaco), jeg har badet og spist is nesten hver dag, vi sykler over alt og maten er til å dø for. På mandag reiser vi hjem og plutselig er det september. Heldigvis har vi mange fine planer for september, så det burde gå bra.

English: this is the perfect outfit for the hot French days, loose and light clothes, wide brimmed hat, sandals and a big bottle of water. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *