Emil og Katjas bryllup 

Sist lørdag var vi inviterte i Emil og Katjas bryllup. 


De hadde først vielsen i Vestre Aker kirke og så festen på Øverland gård i Bærum. Emil er en gammel venn fra ungdomsskolen (jeg har egentlig visst hvem han er siden barneskolen) og det var veldig hyggelig å være i bryllupet hans. Det var litt ekstra hyggelig fordi de spurte Erik om han kunne bake kransekake som skulle være bryllupskake. Er morsomt når ryktet ditt for kransekakebaking er så bra at du blir headhuntet til bryllupskakebaking. 

De hadde planlagt en prinsessedrøm av et bryllup. 

Såpebobler og kjærlighet på kirketrappa. 

De hadde en veldig fænsi bil å kjøre fra kirken i. 

Jeg har ikke vært på fest på Øverland gård på nesten 15 år, tror jeg, og det har blitt utrolig fint der. Servitørene sa at det er fullbooket for hele neste sommer også, så det må være ganske populært. 

Katja hadde fikset pynt til kransekaka som matchet med resten av dekoren og vi pyntet den som best vi kunne. Glasuren skulle vært lysere, men nå har i hvertfall Erik lært om porsjonering av konditorfarge 😉

Det var en veldig bra fest. Vi hadde Polynesia gjennom hele huset, gruppebilde ute i hagen, både brud og brudgom hadde utrolig bra musikkinnslag, alle kakene var deilige og baren gikk aldri tom. Jeg koste meg med alle de hyggelige og interessante menneskene i Emil og Katjas liv og gleder meg til å fortsette å være en del av deres gifte liv. 

Til slutt, her er antrekket mitt for dagen. Det dere ser er mammas gamle bukser fra tidlig 90-tall, funnet i skapet hennes i sommer, ny bluse fra Mango, kjøpt i sommer, killer heels i burgunder fra Aldo kjøpt våren 2013, veske arvet av farmor og mine mest blingete smykker. Det var utrolig behagelig å ha på, jeg følte meg både kul og fin og jeg innser at jeg burde kommet på løs-bluse-kjøret tidligere… 

English: we went to Emil and Katja’s wedding last weekend and it was the perfect princess dream wedding. The dress was amazing, the venue was gorgeous, the party was great and everyone loved Erik’s cake. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *