Ny film – War Dogs

I forrige uke var vi på førpremiere av War Dogs på Rockefeller.

maxresdefault

Rockefeller har førpremierer stadig vekk og denne gangen passet det bra å gå på en. Jeg hadde ikke egentlig hørt noe særlig om War Dogs før uka før vi skulle dra, men fra traileren var det tydelig at det var en actionfilm. Jeg skjønte ikke egentlig hva den handlet om, men kino på Rockefeller er gratis og jeg trengte lett underholdning, så det brydde jeg meg ikke så mye om.

War Dogs handler om to unge menn som slår seg opp i våpenhandelen til den amerikanske hæren. De tjener seg styrtrike på små kontrakter til Irak, løper rundt som noen gærninger i ørkenen, knasker dop som det var godteri, roter seg borti skumlinger i Albania, satser hardt og faller mageplask. Det er en slem hovedperson og en snill hovedperson og selv om det går dårlig med dem til slutt sånn penge-messig går det bra for den snille hovedpersonen.

Til å være en actionfilm hadde den en overraskende klissete slutt. Ikke bare til å være en actionfilm, men til å ha så mye slapstick humor, pang-panger og smågutt-tøys. Alt i alt var det en helt grei film, mye action, lite innhold, to damer og 200 menn, jeg trengte pute når det ble for flaut, men er glad for at jeg lærte litt om hvordan krigseventyret i USA var med Bush som president. Gærne greier.

Burde du se den? Tja.

English: we saw War Dogs in an early premieer and it was ok for an action movie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *