Mye styrke og sykling (!) i desember

Treningsåret 2016 er over og dette er min 12. treningsoppsummering. I desember 2016 har det vært både styrke og sykling, overraskende nok, men la oss først se på desember 2015.

Desember 2015 var en passe bra måned. Jeg var også da syk, men klarte å få til åtte treningsøkter allikevel. Men av de åtte var strengt tatt bare fem “ordentlig” trening, for gåingen skjedde for det meste i romjula og innebar ikke så mye svette. Men bevegelse og høyere puls var det, og det var alt som skulle til for å regnes med. Man skal ta de seirene man får.

Desember i fjor var viktig fordi det var første gang på lenge jeg trente styrke og det skulle bli starten på det som har vært nyttårsforsettet mitt i år, nemlig å trene mye styrke. Å trene styrke i 2016 har jo gått veldig bra, så det vil jeg også takke desember 2015 for.

På tross av at jeg har vært syk en uke i desember har jeg klart å få til en del trening. Det ble totalt 12 treningsøkter, hvorav en til og med var sykling. Styrke og sykling er ikke dårlig i september! Sykkelturen var på Ås etter julebordet og gåingen var til konsert på Grünerløkka og på nyttårsaften. Ellers har jeg bare trent masse styrke, noe jeg selvfølgelig er veldig fornøyd med.

Jeg klarte ikke å nå 100 kr i knebøy før nyttår, men det var fordi jeg var flink jente og tok vare på knærne mine. Jeg begynte nemlig å få vondt i knærne da jeg økte fra 95 kg til 97,5 kg, så jeg bestemte meg for å gå ned igjen til 95 kg. Men oppsummeringen av hvor mye jeg løfter nå kommer i eget innlegg.

Nå er mitt andre år med trening som nyttårsforsett over og det har gått enda bedre enn første gang. Jeg har kanskje trent mer også fordi jeg har vært sykemeldt 2/3 av året, men dette er uansett en seier. Oppsummering av hele året kommer etter hvert.

English: December is finished and I have managed to go to the gym many times. I am proud and pleased.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *