Nyttårsforsett2016oppdatering 5 -trening i juni

Enda en måned har gått og vi er allerede halvveis i 2016. Det er på tide å oppsummere trening i juni 2016, ved å starte med treningen jeg gjorde i juni 2015. Juni var en litt rar måned i fjor, som sommerferiemåneder gjerne er, så det blir ikke helt riktig å sammenlikne med i år hvor jeg ikke har tatt ferie, men jeg har jo ikke egentlig jobbet i juni heller, så kanskje det ikke er så rart.

image (8)

Juni i fjor var egentlig en veldig dårlig treningsmåned. Mai i fjor hadde jeg vært superflink, trent 14 ganger og alt var magisk, men de to første ukene av juni hadde jeg ikke overskudd til trening. Derfor ble nesten alle “øktene” gåing fordi de er fra våre 2,5 uke på interrail der vi gikk og gikk hver dag. På den måten ble juni min beste måned i fjor, nettopp fordi vi gikk så mye. Men allikevel føltes det ikke som ordentlig trening.

image (9)

Så til trening i juni i år. Jeg har vært veldig flink! Jeg har trent masse, selv om jeg ikke har trent så mye styrke som jeg hadde tenkt. Jeg har trent 15 ganger denne måneden. Det er bedre enn alle måneder unntatt én i fjor, nettopp juni. Men kun 6 av de 15 øktene var styrke. Ikke at 6 er så dårlig, det er mer enn all treningen jeg gjorde i februar.

Uten at det egentlig var meningen, har det blitt en veldig variert måned. Fordi jeg dro til Veierland ble det tre turer i kajakk, jeg har svømt ute og syklet fram og tilbake til ting i Oslo og generelt vært aktiv. Det har vært deilig å føle meg sporty ute i det fine været. Dessuten er det ingenting som å sykle 13 km hjem fra fest klokka to om morgenen. Det er sporty, det 🙂

English: another month, another exercise summary. I have been really good this month, my best month this year. It has also been very varied, so I am happy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *