Vi er klare for ny sofa

Vi har ikke bare bestemt oss for ny sofa, men også bestilt ny sofa! Jeg skal fortelle mer om den senere, men nå vil jeg vise hvordan det ser ut hjemme hos oss akkurat nå.

Ettersom vi har bestemt oss og bestilt ny sofa måtte vi kvitte oss med den gamle.

DSC_0180

Den gamle var en treseter med sjeselong. Den var stor og sort og grei til sitt bruk, men begynte å bli sliten. Dessuten var den ikke like fargerik som vi foretrekker møblene våre. At den var sliten gjorde at vi tenkte det ville bli litt vanskelig å selge den på finn, så vi la den ut tidlig, så vi skulle rekke å bli kvitt den før den nye kom. Så på torsdag i forrige uke la vi den ut på finn og to dager senere var den solgt.

DSC_0167

Jeg er imponert over at det var fire stykker som var interesserte i sofaen vår på bare to dager. De fleste syntes at 1500 kr var litt stivt, men den gikk etter bare to dager, så det var ikke så stivt. Vi kjøpte begge de sorte sofaene våre på finn for til sammen 3700 kr. Og nå har vi solgt begge sofaene for til sammen 3500 kr 🙂 Det er derfor jeg ser så glad ut på bildet. Jeg er nok også glad fordi jeg skal få ny sofa.

DSC_0169

Det var fasinerende hvor stor stua plutselig ble egentlig. Vi visste jo at den gamle sofaen er stor, men det ble et veldig stort hull i stua. Etter at sofaen var ute flyttet vi den grønne inntil veggen. Det gjorde jo selvfølgelig at det ble mer rom midt i stua. Nå som vi er dekket av plast er det egentlig litt deilig med mer plass i stua. Det har gjort at jeg sitter mer på stua, det er mulig å puste der nå.

Dessverre er det mange uker til sofaen kommer, så det blir en lang sommer med én sofa, men det gjør bare at jeg gleder meg mer.

English: we have decided on and ordered our new sofa, so we have now sold our old one on finn.no. We now have a big sofa sized hole in the livingroom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *