Aye Aye Club i sentrum

På onsdag dro jeg en spontantur til XXL for å kjøpe Real Turmat på tilbud og da jeg allikevel var i Storgata tok jeg en tur innom Aye Aye Club.

image

Jeg kunne ikke huske å ha vært der inne noen gang, så jeg tok en kikk inn. Det var en bra, mørk rockebar, der var nesten fult og det var god stemning, så jeg gikk inn. De hadde en bra meny og et godt ølutvalg, så jeg bestemte meg for å spise middag der.

image

Burgermenyen deres var lengst og de fleste folka der spiste burger, så det ble burger. De hadde et god utvalg både for vegetarianere og veganere, baker burgerbrødet selv, stekte burgeren min svært medium/rare (hurra!) og hadde nydelige poteter. Dessuten hadde de svært godt utvalg med flaskeøl, så jeg kunne godt sittet der en stund.

Det var en veldig trivelig kveld jeg satt der. Det var mye folk og det var veldig god stemning. Jeg fikk veldig god sørvis, de som jobbet der var flinke og trivelige. De ga gode anbefalinger og spilte bra musikk. Det var flere store grupper som spiste der også, virket som flere likte stedet for after work. Er sikkert bra sted å dra om man er flere enn 10 som vil sitte og spise rask mat sammen.

image

Bør du dra på Aye Aye Club? Ja! Ikke superbillig steg, men stor burger for under 200 kr og veldig bra øl. Gå!

English: I tried this new place for Aye Aye Club and the burgers and beer was really good. You should go there. You are going to like it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *