Nyttårsforsett2016oppdatering 3 – trening i mars

Mars har vært en superbra treningsmåned! Så mange treningsøkter! Så mye styrke! Men først, hvordan var mars i 2015?

image (5)

Som dere kanskje husker ble ikke februar en superflink treningsmåned, men mars derimot har vært utmerket. Fra mars i fjor ser vi at jeg for det meste gikk, løp og løp intervaller, så mindre gåing og mer styrke enn i mars 2015 er ikke vanskelig. Jeg trente “bare” syv ganger i mars i fjor, mars og november var de to dårligste månedene i 2015, så det er mye plass til forandring.

image

Mars har vært en ypperlig treningsmåned. Jeg har klart å trene 14 ganger, som jeg er kjempefornøyd med. I fjor hadde jeg bare to måneder som var like bra eller bedre, mai og juni, så at jeg allerede er på 14 er jeg glad for. Og så til innholdet. Jeg har klart å ha nesten 60% styrke denne måneden, selv om det ble mange økter. På grunn av påska ble det også masse ski, dvs tre skiturer.

April i fjor trente jeg 12 ganger og jeg trente veldig variert. Både ski og sykling. I april skal jeg til Trondheim på fest, ha speiderpamphelgemøte (norsk er best), til Cork på korkonkurranse og få min siste lønning i PhDen min. Med tre helger satt av til ikke-trening kan det bli vanskelig å få til mer enn 10 treningsøkter, men vi får se. Kryss fingrene.

English: I did really good in March, working out 14 times, which is almost my best month since I started keeping track. So I am super pleased with myself. In April last year I worked out 12 times, but this April I have so many weekend plans getting over 10 will be tricky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *