Sightseeing og styrke i november

Året er snart over og i november har det blitt mye sightseeing og styrke. Men først tar vi en kikk på november i fjor.

image-20

Allerede ved første kikk på denne figuren ser man at november 2015 ikke var en bra treningsmåned. Det første tegnet på det er at nesten all trening var å gå. Å gå er jo som oftest kode for “orket ikke å dra på trening, men gikk i hvert fall når jeg skulle noe sted”. Når jeg ser nærmere på det er det også akkurat det det var, først kom jeg meg ikke på trening, så var jeg syk og så tok det tid å komme meg igjen etter sykdommen. Det ble faktisk bare 7 treningsøkter totalt i november i fjor, hvorav én var intervalltrening og bakkeløp. November i fjor var på delt sisteplass sammen med mars, de to eneste månedene hvor jeg var under målsetningen min på 8 treninger i måneden.

November i år har vært ganske så annerledes, selv om det har vært gåing har det vært sightseeing og styrke i hovedsak. Jeg har gått trilletur med Kristin, gått i Oslo, gått i Vilnius, syklet i København, gått i Bergen og trent mye styrke.

image-22

Til sammen har det blitt 13 treningsøkter i november, som absolutt er en god måned. Dessverre har det blitt over en tredel gåing, men sånn går det når man er bortreist hver helg. Den oppmerksomme leser har allerede lagt merke til at intervall er tilbake, for første gang i 2016. Jeg synes nemlig at turen min opp Stoltzekleiven i Bergen i helgen fortjente å være mer enn gåtur. Det er jo en trapp det tar en halvtime å gå opp. Men det viktigste er at jeg har fått til mange styrkeøkter denne måneden. Jeg har endelig gått forbi det jeg løftet i august og jeg tror jeg kan klare å nå 100 kr i knebøy i 2016!

Én måned igjen av året nå! Ingenting er som juleøl og styrketrening, am I right!?!

English: November has been a good month, but there has been much more walking than I like. But I am lifting more heavy weights than in August (finally!) and think I will reach 100 kg in December.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *