En morsom helg i Bergen, endelig

Jeg hadde en veldig fin helg i Bergen på besøk hos Trine og Geir for en uke siden og her kommer en liten oppsummering.

dsc_0052

Fredagskvelden var bursdagen til Trine og Camilla, så da fikk jeg være med på familieselskap! Trine og Geir hadde det hjemme hos seg og duket opp med langbord i stua.

dsc_0062

Jeg hadde jo møtte mesteparten av Trine og Camilla sin familie i bryllupet til Camilla og Jon Martin og det var hyggelig at de husket meg alle sammen. I tillegg hadde jeg begge Geirs foreldre til bords og de var veldig morsomme. Det ble en ordentlig fin kveld og Trine og Geir hadde laget skikkelig god mat.

dsc_0072

Dessuten møtte jeg mitt nye yndlingsservise. Jeg har jo skrevet en del om vårt stripete servise fra Wedgwood før, men dette serviset her altså. Rødt og striper med gullkant. Asjetter, kaffekopper og til og med en fløtemugge. Dessverre er jeg for langt ute i arverekken til at dette noen gang kan bli mitt.

dsc_0091

Lørdag i Bergen startet med frokost med alle som sov hos Trine og Geir. Det var folksomt med fem voksne og ett barn, men det gikk bra.

dsc_0134

Etter frokost ble det tur til Stoltzen, tilfeldigvis med en magnumflaske i sekken. En helg i Bergen må nesten inkludere en tur på et byfjell, må den ikke?

dsc_0149

På vei hjem fra tur gikk vi gjennom byen og fant et ekkokammer, men Ekko var ikke der 😉 Det var forresten mye kul gatekunst i Bergen, veldig morsomt!

dsc_0198

Så var det tid for fest! Vi ryddet og fikset, lagde mat, pyntet leiligheten og oss selv og til slutt kom gjestene. Camilla og Trine fikk masse gaver og masse sprudle. Jeg fikk æren av å dele ut den magnumflasken med sprudle som hadde vært med oss på tur.

dsc_0247

Det var en veldig hyggelig fest, masse bra folk, bra mingling og god stemning. Jeg koste meg masse selv om jeg ikke kjente så mange fra start. Men det pleier ikke egentlig å være dumt synes jeg, da er det jo bare mange flere spennende mennesker å bli kjent med!

dsc_0309

Søndag opprant med strålende sol! Vi ryddet og vasket leiligheten og så gikk vi ut for å få litt frisk luft. Bergen er liksom ekstra vakker i solskinn.

dsc_0326

Da turen var over og alle hadde dratt tilbake til Oslo, ble det tacorester til middag og to filmer på sofaen før det var leggetid. Tenk på mye man rekker på en helg i Bergen.

English: I spent last weekend in Bergen with my friends. Trine and Camilla turned 30 and invited my to their party. A visit in Bergen was long overdue and I am so happy I went.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *