Camilla og Jon Martins bryllup

Hele poenget med turen vår til Finse var Camilla og Jon Martins bryllup og fest! Så her kommer kvelden.

dsc_0428

Først antrekkene våre for kvelden! Erik var som vanlig smashing i bunad. Brudeparet hadde bedt om bunad og Erik er ikke vanskelig å be.

dsc_0432

Jeg derimot har ikke fått lagt ut bunadsvesten min, så jeg hadde på meg min nye gamle kjole. Jeg kjøpte den på UFF i august og tenkte at en lang, strikket kjole i “bunadsfarger” måtte passe perfekt til oktoberbryllup på fjellet. Til kjolen hadde jeg mine trofaste røde pumps kjøpt i 2002 og smykkene gikk i grønt og perler. Og min trofaste Ruby Woo fra Mac

dsc_0451

Vi satt på bord med Siri, Steinar, Marte og Simen fra “studie- og TSSG-gjengen”. Siri var vakker i bunad.

dsc_0458

Ah, det var god mat. Først laks, som seg hør og bør. Nam, nam.

dsc_0464

Så jordskokksuppe. Har jeg fortalt dere hvor mange ganger jeg har fått servert jordskokk i 2016? Sikkert ti ganger. Er jo ynglingsingrediensen til enhver fænsi middag. Men godt var det. Jeg må også snart lære at den heter Jerusalem artichoke på engelsk.

dsc_0471

Choy og Greg er briter og vi hadde nok blitt plassert ved dem fordi Camilla og Jon Martin mente at vi er best i engelsk 😉 Men det var morsomt å oversette alle talene for dem og å snakke om London.

dsc_0474

Hovedretten var flatbiff av reinsdyr med gresskarpuré og asparges. Nam, nam, nam. Jeg hadde flaks og fikk en veldig rare bit, er ikke ofte det er mulig i så store selskaper.

dsc_0475

Det var mange fine taler, fra brudeparet, fra forlovere, fra familien. Vi prøvde å advare britene, men jeg tror de allikevel var litt overveldet over all taletrengtheten. Men sånn er det i bryllup i Norge!

dsc_0477

Desserten var sjokoladefondant med bringebærsorbet. En gammel klassiker, men så utrolig godt. Det er egentlig det beste av det beste, begge deler.

dsc_0484

Greg og jeg. Vi fant ut at vi hadde giftet oss samme sommer og snakket mye om hvor fint det er å være gift og å utforske verden sammen.

dsc_0492

Etter desserten var det kake! Det syntes også britene var litt underlig, mer kake? Men de var enige i at ingenting er så riktig som kakebuffet, så alle var fornøyde.

dsc_0577

Lars og Kristine hadde akkurat vært i Nepal på jobbutveksling. Tenk at det går an. Det virker som en veldig god idé. Kanskje ikke Nepal, men utveksling selv om man er voksen må jo være bra.

dsc_0599

Friluftsfolk er ikke alltid størst på fest, men Vegar, Helge, Geir og vi holdt ut så lenge vi klarte. For en nydelig helg, jeg koste meg veldig i Camilla og Jon Martins bryllup.

English: it is time for the actual party pictures! The food was great, the speeches were great, the people were great. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *