To nye kjoler fra UFF 

Da jeg var ute på ekspedisjon for å finne antrekk til Emil sitt bryllup fant jeg plutselig to kjoler fra UFF. Så nå får dere ta en kikk.

De er veldig forskjellige og kunne nok begge blitt brukt i det riktige bryllupet, men for nå venter vi alle tre på den riktige anledningen.

DSC_0003

Den første kjolen er i nydelig mørkeblå ull. Den kostet 400 kr og når helt ned til gulvet og litt til. Men med noen ordentlige hæler til er den perfekt. Jeg føler 70-tallet, men hva vet jeg egentlig. Ypperlig er den uansett.

DSC_0005

Jeg elsker at den er strikket og derfor strechy og kjempebehagelig. Jeg elsker den dype v-halsen og den sportye følelsen jeg får av stripene langs linningen. Jeg liker de sterkt fargede stripene på skjørtet og hvor tungt det føles. Det føles så majestetisk å gå rundt i.

DSC_0007

Den andre kjolen er denne magiske figursydde drømmen. Jeg får masse 50-tallsfølelse av den. Den har bred krage, knepping foran, perfekt midje og lange ermer.

DSC_0009

Kjolen er i bare plast, men jeg synes den er veldig fin. Dessverre var kjolen egentlig altfor trang over overarmene, så jeg hadde en liten jobb å gjøre. Tanken var å gjøre kjolen kortermet, så det ble plass til armene mine.

DSC_0010

Først klippet jeg av ermene, prøvde den på, klippet mer og prøvde mer. Til slutt fant jeg fram en kjole jeg liker ermene på, nålet sammen den grønne kjolen og tegnet etter som best jeg kunne. Det er lenge siden sist jeg har klippet i klær og det er alltid skummelt, men jeg synes kjolen ble fin!

DSC_0013

En ny kortermet kjole. Vel, to nye kjoler fra UFF, egentlig. Jeg har lurt på om jeg skal fjerne kragen på den grønne kjolen også, men jeg får se. Får bruke den en gang med kragen først, så vi kan bli litt bedre kjent.

English: I bought two old dresses at UFF and I love them both. I needed to change the sleeves of the green one and now they are both perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *