Alkoholfri tacolørdag

Lørdag endte opp på beste måte! Med en plan med noen venner som ble utvidet med flere venner og plutselig var alle klaffene ute og det var tacolørdag på Carl Berner.

DSC_0674

Vi lagde taco med hjemmelaget tacokrydder, hjemmelaget salsa og hjemmelaget guacamole, akkurat som det bør være. Vi dekket på med penserviset, som vi alltid gjør når vi spiser på stua og frydet oss over alle de fine fargene.

DSC_0678

Uten å planlegge det hadde alle valgt alkoholfritt denne lørdagen. Litt morsomt egentlig at ikke bare vi har tenkt at vi bør kutte litt på alkoholkonsumet i år, men at vi hadde tenkt på det alle sammen. Men så mye som vi vanligvis drikker er vel det like greit.

DSC_0682

Vi spiste masse deilig taco og pratet om livet. Visste dere at jeg er verdensmester i å fylle tacolefsa til bristepunktet, men allikevel ikke søle? Mhm, verdensmester.

DSC_0683

Vi snakket om allergier og den perfekte måten å brette torillas. (Det er konvoluttmetoden, om du lurte. Men her er det litt blandede meninger.)

DSC_0687

Det er nesten alltid morsomst når en helt spontan kveld blir veldig hyggelig. Når man kan spise middag sammen med gode venner og prate om livet. Ingenting samler vel venner som en tacolørdag, det er jo klart.

DSC_0689

Vi hang i sofaen, spiste kanelboller (bolle!), testet hjemmelaget plommelikør, fikk vite hemmeligheter og spilte barnebrettspill. Brettspill for barn er så lett å gjøre når man ikke vil konsentrere seg, men allikevel ikke bare sitte der.

DSC_0692

Etter at Åse og Ruben gikk hjem ble det mer brettspill, denne gangen Uluru. Det er et spill jeg liker veldig godt, fordi du egentlig bare spiller mot det selv og spillet egentlig bare er kombinatorikk.

English: this last Saturday night ended up in the best way possible, friends coming over, good food made together, gossip, kanelbolle and boardgames.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *